Over

Inge de Vries

Ik omschrijf mezelf als een echte omgevingsgenieter met interesse voor het Nederlandse natuur- en cultuurlandschap. Ik bevind me graag middenin dit landschap, om zo nieuwe indrukken en belevingen op te doen. Het maakt me daar nieuwsgierig en alert waardoor ik met een onderzoekende en eigen kijk de omgeving waarneem. Als geboren Wageninger heb ik al vanaf jongs af aan affiniteit met duurzaamheid en natuur. Het hergebruiken van materialen en aandacht hebben voor de natuur is voor mij belangrijk in mijn werk als in mijn dagelijks leven.

‘Ik ben creatief, gedreven en werk met aandacht. Sta voor veelzijdigheid en ik ben een doorzetter die graag in teamverband werkt.

Beeldend Verbinder

In november 2020 ben ik mijn bedrijf Beeldend Verbinder begonnen. Als Beeldend Verbinder ben ik een visuele schakel tussen een opdrachtgever en een gebruiker. Hierdoor heb ik overzicht en kan ik de juiste visuele verbindingen leggen. Mijn focus ligt op het vertellen van verhalen over het Nederlands landschap door middel van visualisaties. Om zo anderen te inspireren, informeren en bewust te maken.

Ik ben een creatieve maker met een onderzoekende houding die een eigen ruimtelijke kijk heeft op ontwerpen. Ik ga aan de slag met ruimtelijk vraagstukken en ik bedenk en maak hiervoor visualisaties met een met een totale ervaring.

Werkwijze

> Ik verzamel beelden, materialen en belevingen die het vraagstuk zo goed mogelijk overbrengen

> Ik verdiep me in verhalen uit het verleden, heden of toekomst

> Ik verbind de doelgroep of gebruiker aan het vraagstuk door middel van een ruimtelijke visualisatie

Ik vertaal zo een toekomstig plan, ruimtelijk project of een maatschappelijk probleem op een beeldende prikkelende wijze naar de doelgroep.


┬ęBeeldend Verbinder